throwback 2012

Januar/Februar

Jeg tok meg sammen etter et hardt halvår på vgs med depresjon og mye sinne, og satte meg et mål om at jeg skulle oppnå noe mer med musikken. Jeg meldte meg på HM og kom på 3.plass. Deltok også på ukm i februar, kom videre til fylkesmønstringa. Mars: 

Jeg og Terese var på This is gospel i stavanger og overnatta på hotell hele helga. Superdeilig og en fantastisk weekend med mye musikk og glede! Jeg bestemte meg også for å søke vg1 på nytt (musikklinja).April: 

London tur med de to tuttene her, og resten av Liv (ledere i vekst) gjengen.Mai:

Vi fikk den digge sydenuka, og vi tilbringte utrolig mye tid på stranda! Jeg ble solbrent, tror aldri jeg har vært så solbrent i hele mitt liv, vondt! Har vertfall lært nå.Juni:

En utrolig variert måned. Jeg var utrolig mye med venner, hadde kosekvelder, dro på båtturer, var på konsert og starta å sykle å trene en god del. I tillegg fikk jeg brev i posten om at jeg var kommet inn på skeisvang, noe som virkelig var høydepunktet denne mnd. Juli:

Jeg reiste til Rhodos med mamma, det var virkelig en avslappende tur og ikke minst utrolig deilig å bare koble ut og bort fra alt stress hjemme.August:

Skolen starta igjen og jeg måtte gå til innkjøp av skolesaker og diverse. 
September: 

Jeg var utrolig flink med treningen, gikk utrolig mye tur og trente på senteret. I tillegg la jeg ut musikkvideoen vår som vi lagde i MDD. 

j

Oktober:

Vi fikk t-shirts til ungdomsmøtene på karmel og store deler av mnd gikk til øvelser med Hairspray!November: 
Jeg var faktisk drit flink å trene, og kostholdet var også superbra. Husker jeg spiste havregrøt hver morgen! Vi hadde også forestillinger med Hairspray, hele 12 stk.Desember:
Det ble jul på skeisvang, med juletre og hele pakka. Utrolig koselig måned med masse gøy på agendaen! Jeg hadde også spillejobb på et julemøte, koselig. Var så som så med treningen, og så kom den feite jula da. Slapt!
NÅ ER DET JO SNART FEBRUAR! DETTE INNLEGGET HAR STÅTT PÅ VENT I LANG TID, MEN NÅ ER DET ENDELIG FERDIG!!  LATER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits