what a weekend

For en helg, det har gått i et kjør hele tida. På fredag var jeg på et julemøte og sang et par låter. Lørdag var det tidlig opp på jobb, forså å gå på trening og hjem, kvelden tilbringte jeg hos med Simon hvor vi bare chilla. I dag var det også tidlig på jobb, og etterpå var jeg en tur i norheim kirka hvor jeg og Rikke øvde til julekonsert som vi skal synge på i kveld. Kom vel hjem for ca 2 timer siden og slokna så å si på benken. Stup trøtt. 

 Nå  er jeg nødt å fikse meg litt også stikker jeg bort i kirka. Forresten, så har det kommet snø til Karmøy, jeg er like sjokkert hver gang, håper bare det kommer til å ligge her en stund, for det er så utrolig koselig og fint å se på. Woho, nei nå har jeg dårlig tid, snakkes!!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits