treningsfrik

 Har blitt en god del trening nå, og jeg prøver virkelig å få trena hver dag, men kroppen trenger jo pauser også, så i dag ble det treningsfri. I tillegg har jeg ikke tid til å trene i morgen , så blir nok fri da også. Lørdag og Søndag skal jeg jobbe så regner med å få til en økt på lørdag i hvert fall, selv om jeg ikke føler jeg får så mye ut av dem som jeg gjør ellers når jeg deltar på time. 

 Må innrømme at jeg er litt stolt, da jeg enda ikke har gått lei av treningen og kostholdet, så satser på at treningsgleden har kommet for å bli. Det er vel stort sett det eneste jeg gjør utenom skolen, livet går stort sett til skole og trening. Jeg har vel egentlig ikke så veldig god tid til treningen som jeg tar meg, men har du ikke helse så har du ingenting. Min mening da. Nå blir det litt lesing  til prøve og så blir det en liten luftetur etterpå med herlige jenter, LATER!

 

Én kommentar

ceciliasoerli

30.11.2012 kl.15:41

Du er ikke den eneste som har fått treningsglede! Det er så herlig å komme hjem etter en gos treningsøkt.

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits