chocolate

For en dag, jeg har utrolig mye skolearbeid som må gjøres, en diktanalyse som skal leveres kl 23.55 i kveld, egenvurdering i Mdd som skal leveres i morgen og i tillegg har jeg lytteprøve jeg må øve til, skulle også hatt øvd litt til gitartimen min, men ser ikke ut til at det blir noe sjans for det nå siden jeg skal på trening 19.30, heldigvis har jeg fritime i morgen så kanskje jeg får gjort det da, satser på det.

Nå har jeg hvert fall satt meg godt ned i benken med en kopp kakao og skal straks skrive ferdig diktanalysen som vi begynte på, på skolen i dag. Jeg hater virkelig å analysere, ikke får jeg det til og har heller aldri analysert noe spesielt før dette året på videregående. Flere som opplever at det er nytt i videregående og ikke har fått noe opplæring i det på ungdomsskolen? Jeg merker vertfall at det er mange som har det sånn. 

 

 Resten av uken blir også utrolig slitsom da jeg har utrolig mye annet skolearbeid som må gjøres. I tillegg har jeg et spilleoppdrag på fredag som må øves til. Så nå vet dere i hver tfall hvorfor jeg muligens blir utrolig fraværende på bloggen denne uken.

Flere som har det travelt i disse tider?

Én kommentar

ceciliasoerli

27.11.2012 kl.00:01

Kjedelig med så mye skolearbeid, du er ikke den eneste som har mye å gjøre!

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits