Breakfast

Havregrøt med nøtter/banan og proteinshake var det som sto på frokosten i dag. Eller det er vel det som står på frokosten hver dag i grunn. Smaker vertfall guuuddd! Ellers er det en kjedelig søndag, har ingen plan, utenom at jeg skal på en styrketime kl 18.20. Jeg er blitt så utrolig gira på treningen for tiden at jeg ikke tenker på annet, woho. Planen er ikke at jeg skal gå ned i vekt altså, relax, vil bare få markerte magemuskler og en fastere kropp. Så viss den her treningsgnisten fortsetter og fatkisk funker, blir jeg vel kanskje å legge ut et før og etterbilde (kanskje).

 Mye av dette handler om kostholdet, så nå har jeg blitt skikkelig opphengt i hva jeg spiser og sjekker til og med hva alt inneholder på pakkene. Wææh, føler meg som en fitness frik. Jeg har jo ikke noe fast treningssprogram, så viss noen vil komme med hjelp og tips spesielt for magen, tar jeg i mot med glede. Ellers er jeg jo blitt superflink til å kombinere treningstimene som de har på senteret. Spinning er supereffektivt og man blir virkelig våt etter en slik time, ellers er jeg en del på pilates, yoga, zumba og styrke/balansetreningstimer. 

Hvordan bruker dere å trene magemusklene?

2 kommentarer

fridakj99

25.11.2012 kl.11:35

Herlig :) Ha en fin dag!

Elisabeth

07.12.2012 kl.23:10

Abs are made in the kitchen, som vil sei at det nytte kje å ta tusen situps eller trena magen kjempe masse, det telle mest på ka du får i deg. Asså, du sei jo på dei som deltar i konkurransar og, dei må gå på ein hard diett i 3 mnd, som ofta går ut på 3 middagar te dagen, og mær. Fordi musklane trenge masse mat for å voksa. OG fettprosenten må ein god del ner og, som vil sei ein god del cardio må te. Isåfall sånn eg har oppfatta det med mage og trening :)

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits