WORK

 Var en tur på trening etter skolen. Herlig. Fikk ikke så mye ut av egentrening i dag, da jeg helst må ha noen som pusher meg, ble bare drøye 18 min på mølla og litt styrketrening etterpå. Dårlig dag, med andre ord, da jeg pleier jogge minst 30-45 min. Planen var også å ta en time spinning kl 10.00 i morgen og så styrketime kl 11.00, men planen endret seg og jeg må på jobb kl 9. Noe som egentlig ikke gjør meg noe, alltid kjekt å tjene litt cash.  

 

Har også vært til innkjøp av ny treningstights og topper. Woho, motivasjon!

Kvelden har gått til pizzakos med Terese og Marita. Sykt herlig å catche opp med girltalk og alt det andre vi har gått glipp av siden sist. Blir i tillegg pizzakos i morgen hos Amalie med en godgjeng, så må passe på nå og ikke få for mye av det gode, men det er jo helg, så da er det jo lov.

2 kommentarer

Rune

23.11.2012 kl.23:50

Fåttn ja

Melissa

23.11.2012 kl.23:50

hey!

utrolig fin blogg elsker designet ditt!

og du blogger veldig bra syntes jeg :D fast leser <3

ikke stopp blogginga din for den er utrolig bra!

og du er veldig pen

you go

komentere tilbake??<3

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits