kryck

 Rikke i klassen har hatt kneskade i 2 år stakkars og på onsdag hadde hun endelig den etterlengta operasjonen som hun har snakka så lenge om. As we speak sitter vi i engelsken og chiller, søte Ann Helen og Margrethe hadde også kjøpt presang til sykingen, blomsten var jo bare helskjønn så den måtte jo visest fram. 

Siden stakkaren går på krykker og er in real pain ønsker hun søte bilder fra dere på snapchat "rikkerh"! 

Etter skolen er det av gårde til Åkra igjen for øvelse med Hairspray. Det begynner faktisk å bli ganske bra, så gleder meg til forestillingene. Siden jeg kommer til å være på Åkra hele denne helga og neste uke utenom onsdag, så blir jeg nok en del fraværende på bloggen, men skal prøve å få putta inn et par innlegg! Nå er det kun en halvtime igjen så er det heelg, skal bli deilig, selv om jeg ikke akkurat har fri, pga øvelse med musikalen. 

4 kommentarer

Kristine og Alexandra

02.11.2012 kl.13:57

fine bilder, ha en fin helg :)

Irene

02.11.2012 kl.16:36

Ha en fin helg :)

Snoopy

03.11.2012 kl.16:38

Kjipt det med kneskaden da. Godt hun får operasjonen hun ville ha da :)

Victoria Charlotte

03.11.2012 kl.23:13

Huff! Jeg har også litt kneproblemer, men håper jeg slipper operasjon! Nam - sjokolade :D

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits