exhausted

Er helt utslitt etter den uka her, lurer på hvordan de neste to blir. Kommer sikkert ikke til å være hjemme, utenom når jeg skal sove. Det blir uten tvil hektisk og travelt de nærmeste dagene. Kjenner at vinteren sakte men sikkert kommer, har heller ikke trent på 2 uker, og merker at både kroppen og formen ikke er bra. Jeg vil trene, men har rett og slett ikke kjangs, hvert fall ikke de neste 2ukene nå som forestillingene med hairspray starter. 

Selv om Hairspray stresset tar på i tillegg til skole, øving, lekser så blir det nok morsomt også. Kommer til å savne folka, øvingene og egentlig alt. Vi har det så utrolig gøy sammen og det er virkelig en herlig og oppmuntrende gjeng jeg får jobbe med. 

Et par bilder jeg knipsa i dag på vei til skolen. Bladene på trærne visner og det blir sakte men sikkert vinter, satser på at snøen viser sseg litt i år også!! 

Én kommentar

emilie

28.10.2012 kl.22:30

ååj, der må du jo ta outfit bilde!! :D

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits