workin lady

Jeg har vel ikke rukket å si til dere at jeg har fått meg jobb. Gud hvor deilig. Har vært på jakt utrolig lenge, så det var herlig at det ordnet seg til slutt. I tillegg er det bare i helgene så det passet vertfall bra, da jeg virkelig ikke har tid på hverdagene. Jeg startet i dag, og jobber på kjøkkenet på Thon Saga (hotell) i Haugesund. Rydder vel for det meste frokosten og hjelper til med det som trengs. Utrolig greit og faktisk veldig morsomt. Blir å jobbe i morgen også, så er de neste to helgene og forså vidt ukene fullstappa med Hairspray øvinger og forestillinger. 

Tok en tur til farmor rett etter jobb. Var helt utkjørt etter hele uka, så endte opp med at jeg sovna på benken. Alltid like koselig. Haha. Nå er jeg akkurat kommet hjem og må gjøre meg klar for halloween get together for kvelden. Er egentlig utrolig sliten og vil helst sove, men kan jo ikke sløse bort lørdagen på det, rastløse sjelen som jeg er. God helg!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits