hverdagssminke

 Til vanlig bruker jeg egentlig en del sminke. Har begynt å kutte ned nå i det siste, i hvertfall på skolen. Har så mye urenheter for tiden så orker ikke å klæsje på for mye i fjeset, da det bare kommer til å bale på seg. Her er i hvertfall de produktene jeg pleier å bruke til hverdags:

 

Denne paletten bestilte jeg da vi skulle til Rhodos. Den heter Romelia Colour Symphony og har funka utrolig greit. Det er ikke det beste pudderet jeg har prøvd ut, så neste gang jeg kjøper pudder så blir det nok ikke den her igjen. 

 

Som dere ser er den lilla mascaraen fra Rimmel utrolig oppbrukt. Det er fordi den har vært utrolig god, så den er virkelig noe å anbefale. Jeg kjøpte den i London nå i april, og den kalles for Sexy Beast. Nummer to er fra Loréal Paris og er ganske ny. Er ikke spesielt imponert over den enda, men kanskje det kommer seg. Funker i hvertfall bra når jeg mikser den sammen med de andre. Wild Curls (nr tre) er også kjøpt i London, usikker på merket men tror den er fra boots og kan sikkert fåes kjøpt på boots.com 

 

Denne foundationen fra Rimmel er også kjøpt i London. Fargen er fin og jeg liker den utrolig godt, eneste ulempen med den er at huden min ser utrolig oljete ut. Føler egentlig alle foundations gjør det med meg, så hvis noen har tips til hvordan eller hva jeg kan kjøpe som gjør at huden ikke ser så oljete og ekkel ut så tar jeg i mot tips med glede!

Øyenbrynspenn fra maxfactor i fargen 2Hazel. Noe som virkelig er et must i sminkeveska.

 Diplineren er fra Revlon og har funka sååå bra. Er utrolig fornøyd med denne her, og merket i seg selv har jeg hørt utrolig mye bra om. Den er også kjøpt i London, shopper meg i hel de gangene jeg er der borte, de har jo alt! Haha.

Tips til gode foundations som ikke gir så oljete hud?  

3 kommentarer

Fine bilder :) mye bra sminke!

Henriette

28.10.2012 kl.15:06

Har du prøvd en foundation krem som heter: BB cream? - Det er egentlig en foundation krem, som er veldig god! Du smører den på som en vanlig hverdagskrem og den har hele 5 funksjoner! - Ikke at jeg husker alle, men den vil jeg ambefale deg hvis du ikke vil se oljete ut i fjeset! - Den hjelper hvertfall meg! Håper det hjalp deg litt! ;)

- Henriette

LivinMyLife

28.10.2012 kl.18:31

Henriette: Den har jeg ikke prøvd, men tusen takk for svar. Tror jeg skal prøve ut den! Vet du hvor jeg får kjøpt den? :-D

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits