so much to do

Dagene ruller forbi. Jeg har alltid noe å gjøre, kødder ikke. Noe jeg egentlig er ganske glad for, fordi jeg blir utrolig fort rastløs. Når jeg ikke er på skolen, går det i trening, hairspray øvelser, lekser eller venner.

I tillegg begynte vi med prosessprosjekt i dag, noe som går ut på at vi skal lage en forestilling som varer på 10minutter. Inni denne oppsetningen skal vi ha med både musikk, dans og drama. Til dette har vi fått 6 uker på oss. Jeg er egentlig sykt optimistisk til hele greia, gleder meg virkelig. Vi begynte med planleggingen i dag, og vi har allerede kommet veldig langt. 

Så de 3-4 ukene fremover blir det utrolig mye øving til prosessprosjekt og hairspray i tillegg til at jeg har andre lekser må jeg også prøve å få trent litt i denne perioden, viktig å holde på helsa! Akkurat nå må jeg skrive ferdig en bok analyse, om en engelsk bok kalt "a child called it". Annbefaler virkelig alle å lese denne boken. Det handler om en gutt som blir sterkt mishandla av moren sin. Det er en av de verste barnemishandlingene i hele California, og boken var også bestselger på New York Times i hele 6 år. 

Flere som er travelt opptatt om dagene?

5 kommentarer

jaa.. masse skolearbeid!

Linn Klungland

18.10.2012 kl.18:09

oil Kanskje jeg skal prøve å lese den! :)

Har veldig mye skolearbeid, og mye jobb.

Charlotte

18.10.2012 kl.22:21

Jaa desverre er eg og det :s

Nanna

19.10.2012 kl.09:43

Ja, men føler jeg har alt for mye skolearbeid! :)

Jenny Eide

19.10.2012 kl.14:06

har hatt det travelt denne uka :)

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits