middagstips

Jeg kjører middagstips. Må le litt av meg selv, men tenkte jeg skulle dele en sunn og veldig god oppskrift med dere i dag. Det er super enkelt, til og med for meg som en gang ikke kan lage mat. Visstnok mamma som lagde det denne gangen, men tror faktisk jeg hadde klart dette med glans. 

Du trenger: 

Pitabrød (helst fullkorn for å få det sunnest mulig.)

Kylling ( man kan også bruke kyllingkjøttdeig eller vanlig kjøttdeig.)

Salatblad, paprika, mais. ( dette er hva jeg har brukt, egentlig kan du kjøre din egen style, alt etter hvilke grønnsaker du liker.)

Tacokrydder (funker nok helt sikkert med annet krydder også)

Tror ikke jeg trenger å skrive noen forklaring på hvordan du går frem for å lage denne retten, det sier seg egentlig selv. Pitabrødene bruker vi å hive inn i ovnen, kyllingen på steikepanna blanda med krydder og bare hakke opp grønnsakene. Lett som en plett!Nå er ikke jeg noen som helst form for kokk, men vil si at dette er en super enkel løsning på en sunn og god middag. Flere som har hatt denne retten før eller er den helt ny for deg?

2 kommentarer

såå godt ut :)

Mariann

17.10.2012 kl.21:27

mmmmmm<3 d må me laga vettuuu!:))

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits