Du er verdifull!

Har du tenkt på at det kun finnes en som deg. En som ser akkurat ut som du. De egenskapene du har er det ingen andre som har lik. Du er verdifull. Du betyr noe. Det finnes ingen som kan erstatte deg, for det er kun du som er best på å være akkurat deg.

Alle har dårlige dager, og det ville vært umennesklig om ikke. Et stygt blikk. Ekle kommentarer. Dette gjør ekstra vondt når det kommer fra en god venn, enn en totalt fremmed. Det er lettere å ikke bry seg om hva en helt ukjent gjør og tenker om deg enn gode venner. For er de egentlig venner når de baksnakker deg, kommer med spydige kommentarer som ikke er til for å verken hjelpe deg eller for å få deg til å føle deg bedre? Er de venner når de driter deg lodrett ut med vilje? Nei! Det gjør vondt når det kommer fra folk du trodde var vennenne dine. Det sårer, men uansett hvor mye du blir spytta på. Tråkka på. Trykt ned. Så er du like verdifull. Du har like mye verdi som før.

Du kan ikke erstattes med noen. For det finnes bare en av deg. Du har egenskaper som andre folk bare kan drømme om. Alle har noe de er gode til. Om det er å male, danse eller å skate. Alle har drømmer. Sett dem til liv. Gjør noe med det. Vil du bli hotellsjef på akkurat det hotellet, gå for det, ønsker du å få være med å danse i musikkvideoer, gå for det, vil du bli kunster go for it. For du er nemlig god nok, du kan klare alt, det er kun du selv som setter grenser. 

Det er bare en av deg, du er verdifull, du er god nok, du kan klare alt! 

6 kommentarer

Silje Jensen

23.09.2012 kl.10:53

<3

HerjePhotography

23.09.2012 kl.11:38

Så søtt :) Pen da!

Sofia

23.09.2012 kl.15:00

SV: Tusen takk! =D

RESPECT. Utrolig bra skrevet! og akkurat det jeg trengte, så tusen takk! <3

Kjempe fine bilder forresten og en nydelig blogg du har!

- Sofia

Sofia

23.09.2012 kl.15:01

SV: Tusen takk! =D

RESPECT. Utrolig bra skrevet! og akkurat det jeg trengte, så tusen takk! <3

Kjempe fine bilder forresten og en nydelig blogg du har!

- Sofia

ceciliasoerli

23.09.2012 kl.17:58

Bra skrevet!:)

Malinsola

24.09.2012 kl.20:11

kjempe fint skreve! ;) Utrolig fine bilder av deg!! :D

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits