SVAR - DEL 1

Hvem sitter du med på skolen? Er hun/han kul? Hva synes du? xD hehehe. Du lurer nok på hvem denne kommentaren er fra...? 

Haha, du er kjempe kul Rikke!

Hva synes du om de to kjekke guttene dine i klassen, Håkon og Kjetil? De er dritkule sant?

Kjempe kule og kjekke begge to!

Hvilken sommer savner du mest?

Hm, har hatt så mange fine sommere med reiser og sånn. Savner så klart alle fotballcupene, folka, stemningen og alle forventingene. I tillegg savner jeg sommeren hvor jeg og jentene reiste til Spania (i fjor). Og Rhodos i år var også helt herlig. Off nei, klarer bare ikke velge her. Må bli alt. 

Føler du ditt første Vg1 år var bortkasta?

Det følte jeg gjerne en periode, men nå når jeg ser tilbake på alt, så innser jeg at det egentlig ikke var det. Jeg lærte mye om meg selv, vennskap og føler virkelig at jeg vokste som person. Fikk mye kunnskap om foto/film men fant også ut at MK ikke var tingen for meg, noe som gjorde at jeg var fast bestemt på å søke vg1 musikk igjen. Søkte 3 linjer, slik at jeg var garantert å komme inn et sted. Jeg var heldig og kom inn på 1 valget mitt!!

(framside til magasin//skoleoppgave i fjor)

Hvor lenge har du drevet med musikk?

Jeg har drevet serriøst med det i ca 4 år nå. 

Kan du lage sangvideo?

Vet ikke når jeg har anledning til å gjøre det igjen, men du finner gamle videoer på meny - cover låter. Skal kanskje spille inn snart, så blir alternativt å kanskje legge det ut om det blir mulig. 

Kan du legge ut musikkvideoen deres og er du fornøyd med musikkvideoen?  

Dette har jeg allerede gjort. Ligger under dette innlegget. Skal prøve å få de andre i klassen til å legge ut sine, slik at jeg får vist dem også! Ja! Jeg er virkelig stolt og overrasket over hva vi klarte å lage.

Håper du på en fremtid som sanger/ og eller musiker?

Det er i hvertfall den eneste planen jeg har. Vet ikke hva jeg ellers skulle ha gjort. Er helt blank. Hva som skjer er jo noe helt annet. Alt kan skje!

 

Favoritt klesplagg/sko?

Elsker Jeffrey Campbells, selv om jeg ikke eier et par selv.

Hvem er ditt største forbilde?

Jeg har egentlig ikke noe sånn fast bestemt forbilde, men viss det er noen jeg virkelig ser opp til av offentlige personer så er det Demi Lovato. 

Hvor får du inspirasjon fra?

Når det kommer til klær digger jeg Jessie J og Cher Lloyd. De er så crazy med farger, sminke og tør å skille seg ut. Ellers er jeg blitt veldig glad i Demi Lovato sin nye stil. Elskbar! Utenom det får jeg inspirasjon over alt, andre mennesker, bilder, blogger osv!

Har du et stilikon?

Nei. Jeg har flere! Blant annet de jeg nevnte ovenfor. Det kan ofte bare være folk på gata også. Jeg får masse inspirasjon fra livingdollfotballfrue og fannylyckmanJeg kom forresten nylig over Zhyan sin blogg og har siden vært helt forelska i måten hun kombinerer antrekkene på! 

 

Én kommentar

ezel - helene og michelle

14.09.2012 kl.17:35

veldig bra svart!

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits