What a day

Har ikke vært hjemme på ca 13 timer. Var deilig å få tatt en dusj å føle seg litt ren etter en hektisk dag. Starta med at jeg våkna kl 7.03 å stressa som en gal for å rekke bussen. Stappa hodet ned i sminken, og fant ut på bussen at jeg burde spart meg for pudderet, var helt oransje i fjeset. Ordnet seg heldigvis slik at jeg fikk fjernet det på bussen. Følte meg som den fjortissen etterpå. Jaja, sånn går det, dårlig tid + sminke = aldri en bra kombinasjon. 

Etter skolen bar det av gårde på rehearsal for Hairspray (musikal). Vi tok gjennomkjøring av hele stykket, noe som gjerne kunne gått veldig mye bedre, men trøster meg med at vi til helga har øvelseshelg. Så da blir det nok betraktelig bedre tenker jeg. 

Nå er jeg supertrøtt og må pakke til aktivitetsdag som vi skal ha på slutten av dagen i morgen. Gleder meg faktisk, satser på å få gått på trening etter skolen også. Prøve å komme meg i form igjen. Wish me good luck! Natta!

2 kommentarer

Marius

29.08.2012 kl.23:24

Good luck :)

SaraAlexandra.com

29.08.2012 kl.23:38

natti :)

Skriv en ny kommentar

LivinMyLife

LivinMyLife

18, Karmøy

Hei! Navnet mitt er Linn Kristin. 17 år. Driver på med musikk og har en stor lidenskap for det. Elsker å reise og se og oppleve nye ting! Digger også å utforske forskjellige type trender/stiler og være litt crazy med hva jeg putter inn i klesskapet! Kontakt: linnkristin-m@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits